Welkom in onze webshop

 

In onze webshop vindt je allerlei lekkere producten beginnend bij onze Holy Noga.
Zoals je op onze website hebt gelezen is dit een handgemaakt product.
Wij verkopen dus handgemaakte Italiaanse Noga en daarnaast hebben wij heerlijk handgemaakte bonbons, handgemaakte fudge, handgemaakte vruchtenblokjes en fantastische cadeaus / relatiegeschenken.
Ook vallen hieronder seizoensgebonden verpakkingen zoals die van pasen waarbij wij ons best doen om die zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jullie!

Kan je het niet vinden? Gebruik het vergrootglas rechtsboven.

Speur lekker rond en als er vragen zijn dan kunt u rechtsonder ons bereiken via de business app.

Holy Noga – Italiaanse Handgemaakte Noga

 

Deze Noga blijft zacht buiten de verpakking, zit vol honing en noten, is handgemaakt in Nederland en is een perfect cadeau of ultiem geniet moment!

 

Handgemaakte Fudging Nice Fudge

 

Deze fudging nice fudge verkopen wij in twee smaken, gezouten karamel en haagse hop smaak fudge. Beide worden in een leuk zakje geleverd voorzien van een mooi patroon waardoor het met één strik erop een kant en klaar cadeau is. Liever meer voor minder? dat kan ook ! bekijk de bulkverpakking, je betaald niet voor de verpakking maar voor de inhoud!

 

Handgemaakte Bonbons in acht heerlijke smaken.

 

Deze bonbons zijn gevaarlijk lekker en pas daarom op met delen, al snel zijn ze op en moet je meer bestellen van je vrienden en vriendinnen. Ze worden zorgvuldig verpakt zodat er geen schade ontstaat tijdens verzending. We verpakken ze extra goed zodat de postbode niet in verleiding komt. 

Ook hier bieden we een bulk assortiment aan voor de regelmatige genieter.

 

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Cadeaus en Relatiegeschenken

 

Onze cadeaus en relatiegeschenken zitten bomvol met Noga, Fudge en Bonbons. Alles is aantrekkelijk ingepakt en kan direct voor een verjaardag verzonden worden of zelfs onder de boom gelegd worden wanneer daar de tijd voor is. In April kan je het beste deze pakketjes verstoppen voor je partner zodat het zoeken naar een paasei niet hoeft.

 

We voegen regelmatig nieuwe pakketten toe dus houd naast de rest van onze zoetwaren ook deze specifieke kop in de gaten!

 

× Stel hier je vraag aan ons