ALLE GEKHEID OP EEN NOGA REEP

De drukke maanden komen er weer aan.

Het word kouder en langzaam komen de feestdagen ook weer de hoek om.

We hebben belangrijke informatie en tips voor jullie omtrent deze aankomende periode .

Wij zijn gesloten en verzenden dus geen bestellingen van donderdag 19 december 2019 tot donderdag 2 januari 2020. In deze tijd mogen er natuurlijk wel bestellingen geplaatst worden maar moet je rekening houden dat deze pas na 2 januari 2020 geproduceerd en verstuurd worden.

CHECKLIST 

– Check je huidige voorraad van noga tijdig. Bestel niet pas wanneer er nog maar 1 reep noga in je winkel ligt. Noga is een gewild product de aankomende periode, wees voorbereid.

 – Zoals jullie weten maakt Post NL er de afgelopen tijd er alleen maar een potje van, wij kunnen alleen maar verwachten dat het tijdens vooral de feestmaand erger zal zijn met vertragingen. Daarom vragen wij vriendelijk van jullie om op tijd je bestelling te plaatsen.

Hou hierbij rekening met onze vakantie die hierboven genoemd word.

– Bestelling boven de 100 repen zien we graag in onze email , twee weken voor jouw geschatte leverdag.

Bv: je wilt 14 december de noga binnen hebben? Dan plaats je 30 November op email de bestelling bij ons. Let hierbij op dat je bestelling pas geplaatst en definitief is wanneer wij je op deze mail beantwoorden met een bevestiging.

Dit doen wij om niks over het hoofd te zien. Wij werken in de feestmaand namelijk met een wachtlijst. Staat jouw bestelling al op de lijst? Dan zullen de volgende bestellingen van anderen achter de jouwe komen enz.

– Special order = alles wat niet standaard in ons assortiment zit. ( bedrukte noga of zelf samengestelde noga ) hierin gelden onze special order voorwaarden. Deze heeft iedere ondernemer ontvangen. Heb je die toch niet ? dan kan je deze opvragen via ons mailadres.

– Kerstmarkt of evenement al gepland met o.a onze nogarepen ?

Super leuk en bedankt !

Laat ons deze bestelling z.s.m weten per mail, met de datum dat je de levering binnen moet hebben. Dit geld natuurlijk ook voor kerstpakketten, better save then sorry!

Wij willen iedereen van onze noga voorzien dus door je aan deze punten te houden heeft iedereen  meer plezier van ons product.

Holy Noga is een handgemaakt met de hand gesneden en met de hand ingepakt product, wij doen ons uiterste best en werken dag en nacht door om deze z.s.m bij jullie en natuurlijk op tijd te leveren.

December is een leuke maand vol gezelligheid ,laten we er met zijn allen weer een geweldig Holy Noga glory feestje van maken!

stressed-xmas-final