wijk noga

 Als ondernemer ben je constant op zoek naar een product dat je winkel versterkt. Door het grote aanbod van producten met mooie reclames kan je veel fouten maken. Ze lijken aantrekkelijk maar blijken achteraf een hoop waarde te missen voor uw onderneming.  

Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de onderneming. Een klant komt zonder pardon niet meer terug in uw winkel en gaat naar de concurrent die wel een product met verhaal en smaak heeft verkocht. Nog vervelender is dat u bij uw groothandel leverancier een super product heeft gevonden maar dat dit product binnen drie maanden tijd ook in de supermarkt ligt tegen de helft van de prijs waarvoor u het heeft aangeschaft…

 

Kaasschuur foto

Wij van Holy Noga zijn begonnen met de consument. Als het ware zijn wij niet de baas maar de klanten die onze noga eten! Holy Noga bestaat uit twee mensen die al meer als 40 speciaalzaken hebben voorzien van zachte Italiaanse noga.

Wij bewaken het proces van begin tot eind, er zit niemand tussen die ruis veroorzaakt. De producten zijn zorgvuldig gekozen en hoog op smaak, dit komt de noga ten goede bij het eindproces.

Een nieuw product moet altijd geproefd worden door uw klanten. Wat ons betreft is dit niet eenmalig maar permanent. Dit is een extra zekerheid voor u als ondernemer om een bruggetje te maken tussen u en de klant. Daarom regelen wij bij uw bestelling gratis proefsamples. U moet niet snijden in uw eigen noga marge!

Holy Noga werkt samen met consument en ondernemer om ons product continue te verbeteren. Wij denken alleen in oplossingen en het liefst samen met u.